Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


APARATOLOGIA DE FISIOESTÈTICA

Amb una ferma convicció per aconseguir uns resultats excepcionals i per a l'optimització de l'experiència dels nostres pacients, des de COS fisicwell, posem a la teva disposició una àmplia gamma d'aparells especialitzats.

Tot i que algunes de les teràpies de fisioestètica que et proposem des de COS fisicwell es basen en la teràpia manual del nostre equip de fisioterapeutes i tècnics, l'aparatologia que et presentem a continuacióés fonamental per obtenir els millors resultats en els nostres tractaments.

RADIOFREQÜÈNCIA INDIBA
La INDIBA fomenta la funció cel·lular sana i la revitalització a través de la radiofreqüència, la qual exerseix efectes tèrmics i subtèrmics mitjançant la bioestimulació, vascularització i hiperactivació de les cèl·lules, aconseguint així resultats des de la primera sessió i totalment indolor.

QUIN BENEFICIS APORTA EL TRACTAMENT AMB INDIBA?

Els principals beneficis en l'àmbit facial són els següents:

 • Activa la circulació sanguínia

 • Regenera el col·lagen natural
 • Millora la flaccidesa i papada
 • Potencia la generació d'elastina
 • Redueix les bosses, arrugues, contorn d'ulls (Gràcies el seu efecte drenant efectiu)
 • Aspecte més lluminós.

En l'àmbit corporal, la teràpia amb INDIBA, proporciona els següents beneficis:

 • Efecte analgèsic
 • Regenerador del teixit, hidratació profunda
 • Dissol dipòsits grassos
 • Activa el sistema limfàtic
 • Redueix la inflamació dels teixits
 • Recupera la tensió a la pell

Teràpies amb INDIBA a COS fisicwell Vic

EN QUINS CASOS ESTÀ ESPECIALMENT INDICAT?
La teràpia o tractament amb l'INDIBA és un gran aliat per la medicina estètica i després de cirurgia plàstica o reparadora, ja que resulta molt útil per solucionar problemes de cicatrització o en certs tractaments postoperatoris com:

 • Facilitar la cicatrització de ferides i tractar-ne la fibrosi
 • Reduir hematomes
 • Reduir la inflamació
 • Reduir i escurçar els processos dolorosos

ALTA FREQÜÈNCIA

L'alta freqüència és un tipus de corrent elèctric que té un alt benefici per a la pell. Té per objectiu generar un augment de calor a la pell, cosa que produeix una major irrigació sanguínia i un enriquiment d'oxigen en el teixit. Així ens desinfecta, descongestiona i neteja la pell. Té efectes antiinflamatoris i estimula els teixits i suavitzant la capa superficial de la pell.

MICRODERMOABRASIÓ AMB PUNTA DE DIAMANT I MICROCRISTALLS

Aquest combina dues tècniques: mitjançant puntes de diamant i microcristalls d'òxid d'alumini. Ideal per a una exfoliació controlada, precisa i progressiva i per millorar la qualitat de la pell, reduir taques, suavitzar les línies d'expressió i tractar les cicatrius.

ESPÀTULA ULTRASÒNICA
És un capçal d'acer quirúrgic que permet realitzar dos mètodes de tractament diferents exfoliacions i hidratació.
L'espàtula ultrasònica és un nou dispositiu per fer tractaments de píling no invasiu. Mitjançant les propietats de l'ultrasò, regenera, estimula i du a terme una neteja de la pell sense dolor, i amb resultats molt efectius.

PRESSOTERÀPIA AMB TERMOTERÀPIA
La pressoteràpia és un mètode terapèutic que es presenta com a alternativa al drenatge limfàtic manual. Es basa en una pressió a sobre les cames, el ventre i els braços. Per activar la circulació sanguínia de retorn limfàtica i venosa. Afavorint així la reabsorció dels edemes i del líquid tissular.

A la pressoteràpia es pot afegir simultàniamentla termoteràpia en zones on sigui necessari per aconseguir millorar els resultats. D'aquesta forma, obtenim un efecte de sauna, analgèsic, antiinflamatori i preparador. A més a més, prepara la musculatura per dur a terme exercici i així prevenim possibles lesions.

MADEROTERÀPIA
La maderoteràpia és una tècnica de massatge amb utensilis de fusta. Mitjançant moviments i pressió en punts del cos, es busca una reacció de benestar, per poder reduir els nivells d'estrès, alleujar els dolors musculars, articulars i també té beneficis estètics, ja que ajuda a combatre la cel·lulitis, reafirmar i tonificar el cos.

DEMANAR CITA AL FISIOTERAPEUTA


DADES DEL PACIENT
El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

INFORMACIÓ DEL PACIENT
El camp "- Visita:" és obligatori
El camp "- Horari:" és obligatori
El camp "- Centre de COS fisicwell:" és obligatori
El camp "Observacions" és obligatori
.

PROTECCIÓ DE DADES
El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COS fisicwell:" és obligatori
.
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: