Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

Disminueix el temps de recuperació d'una lesió amb fisioteràpia i la GAME READY de COS fisicwell

RECUPERA LESIONS AMB LA GAME READY


Des de COS fisicwell us volem recomanar que vingueu a recuperar-vos d'una lesió aguda i reduir la seva inflamació i/o dolor amb les sessions de fisioteràpia recolzades amb la GAME READY.
Els nostres físios podran ajudar-vos a reduir les recuperacions i els símptomes de lesions esportives, traumàtiques, postoperatòries o per sobrecàrregues laborals gràcies als tractaments amb pressoteràpia i aplicació de fred de la GAME READY.

L'experiència de la rehabilitació treballant amb l'ajuda de la teràpia GAME READY millora de forma global, ja que aplicant fred i pressoteràpia a la lesió, les fases de dolor agut durant la recuperació, disminueixen i la manipulació del fisioterapeuta pot ser més acurada i començar abans del que és usual. Igualment, quan disminueix el dolor de la lesió, la recuperació amb l'entrenador personal pot iniciar-se amb més antelació per tal de disminuir el període de recuperació.

COS fisicwell et proposa un regal saludable amb el seu xec regal del PACK SALUT

XEC REGAL PACK SALUT COS FISICWELL


Des de COS fisicwell et proposem un regal saludable, REGALA SALUT A MIDA!

Aquest any t'ho volem tornar a posar fàcil i un any més et proposem adaptar el teu regal saludable i preparar-te un pack totalment personalitzat per aquelles persones que estimes i que més t'importen.

Any rere any afegim més serveis opcionals per poder adaptar el PACK SALUT a les vostres necessitats o interessos, per ajudar-vos a complir objectius saludables, a millorar el vostre estat físic o per millorar la vostra qualitat de vida.

FESTA 10 ANYS COS FISICWELL


COS fisicwell
va celebrar els seus 10 anys amb una gran nit de la festa a VERNISAGE.

Més de 70 clients, amics i treballadors ens vàrem reunir per gaudir tots junts d'una nit especial on poder fer pinya i celebrar tal com es mereix un aniversari que ens fa molta il·lusió.

Durant aquesta dècada COS fisicwell ha crescut i evolucionat gràcies a totes aquelles persones que n'heu format part en algun moment.

CELEBREM 10 ANYS DE COS FISICWELL !


Ens fa molta il·lusió de celebrar els 10 anys del nostre centre
COS Fisicwell .

Vàrem començar amb moltes ganes i al llarg d'aquest camí, hem anat acumulant coneixement, experiències i habilitats al costat dels nostres clients.

Després d'aquesta dècada, continuem motivats per oferir-te el millor servei adaptat a cada pacient.

Gràcies per ser-hi, esperem acompanyar-vos molts anys més, a través de la fisioteràpia, osteopatia, l'entrenament personal i els nous projectes.

GRÀCIES PER PORTAR-NOS FINS AQUÍ!

Què és la PNI clínica?


La PNI clínica o psiconeuroimonologia pretén ajudar i donar resposta a aquelles persones que tenen mal estar i que aguanten cada dia dolors o trastorns molestos.

Aquests trastorns poden ser des de males digestions, acidesa, trastorns abdominals, gasos, etc. També pretén donar resposta a trastorns hormonals, problemes d'al·lèrgies, problemes de pell, dolors musculars i fins i tot a símptomes associats al síndrome metabòlic com poden ser obesitat, hipertensió, diabetis i colesterol.

QUÈ ÉS L'ELECTROESTIMULACIÓ?


L'electroestimulació integral, coneguda com a EMS es va començar a utilitzar fa més de cinquanta anys. Els primers passos en el desenvolupament d'aquesta tècnica es varen donar a l'àmbit sanitari en l'estudi i investigació per recuperació de lesions. A mesura que l'EMS va anar evolucionant, es va començar a introduir la tècnica de l'electroestimulació per millorar els resultats dels esportistes d'elit en els entrenaments de qualitat supervisats per un professional.

INDIBA ACTIVE PRORECOVERY - DOLORS I LESIONS LUMBARS


L'equip de fisioterapeutes de COSfiscwell ha aconseguit resultats molt satisfactoris amb l'ajuda del sistema de recuperació de lesions INDIBA Active ProRecovery. El tractament amb INDIBA és molt eficaç i ajuda a accelerar la recuperació i curació, però sobretot redueix el dolor en les lesions de l'aparell locomotor. L'INDIBA Active ProRecovery actua aprofitant i estimulant les energies naturals del nostre organisme.

La teràpia amb l'INDIBA Active ProRecovery és àmpliament utilitzada a tot el món i els seus casos d'èxit són nombrosos sobretot en el tractament d'esportistes d'elit, tant en centres de recuperació de lesions com en hospitals i clíniques. La seva eficàcia està àmpliament demostrada i s'han publicat articles en revistes mèdiques de diversos estudis clínics.

Tractaments amb INDIBA


Des de la fundació de COSfisicwell hem apostat per la teràpia activa amb INDIBA. Els tractaments amb l'INDIBA varen revolucionar la fisioteràpia amb els seus resultats i amb la seva aplicació. Es tracta d'una teràpia agradable i no invasiva que ajuda a la regeneració cel·lular en els teixits danyats.
Els pacients es beneficien de forma ràpida, ja que accelera la recuperació tant de lesions musculars com també ajuda a recuperar episodis puntuals de fatiga.