Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

IOGA TERAPÈUTIC A TARADELL


Des d'inicis del 2024, COS fisicwell em ampliat la gamma de serveis amb una proposta innovadora: el Ioga Terapèutic. Aquest nou servei es realitza a la nostra consulta de Taradell i de la mà de la Laura, una professional amb una àmplia experiència en el camp de la fisioteràpia i el benestar.

El Ioga Terapèutic ofereix una combinació única de ioga i massatge en una sola sessió. Amb l'objectiu de facilitar i estimular la recuperació o rehabilitació de pacients amb patologies o malalties del sistema musculoesquelètic.

OPTIMITZA EL RENDIMENT I LA RECUPERACIÓ AMB EL MASSATGE ESPORTIU


Si ets actiu i practiques un esport o exercici d'alta intensitat, segurament portes el teu cos a un nivell de desgast que requereix una atenció especial per a una òptima recuperació. És aquí on la fisioteràpia i el massatge esportiu es converteix en una pràctica fonamental per mantenir el teu cos en la millor forma i prevenir lesions que podrien afectar el teu rendiment diari.

QUÈ ÉS EL MASSATGE ESPORTIU?
Conjunt de tècniques dissenyades per preparar els teixits musculars per un futur esforç d'alta intensitat, prevenir lesions, recuperar-se de les lesions ja existents i millorar l'estat general dels músculs.

RECUPERA LESIONS AMB LA GAME READY


Des de COS fisicwell us volem recomanar que vingueu a recuperar-vos d'una lesió aguda i reduir la seva inflamació i/o dolor amb les sessions de fisioteràpia recolzades amb la GAME READY.
Els nostres físios podran ajudar-vos a reduir les recuperacions i els símptomes de lesions esportives, traumàtiques, postoperatòries o per sobrecàrregues laborals gràcies als tractaments amb pressoteràpia i aplicació de fred de la GAME READY.

L'experiència de la rehabilitació treballant amb l'ajuda de la teràpia GAME READY millora de forma global, ja que aplicant fred i pressoteràpia a la lesió, les fases de dolor agut durant la recuperació, disminueixen i la manipulació del fisioterapeuta pot ser més acurada i començar abans del que és usual. Igualment, quan disminueix el dolor de la lesió, la recuperació amb l'entrenador personal pot iniciar-se amb més antelació per tal de disminuir el període de recuperació.

COS fisicwell et proposa un regal saludable amb el seu xec regal del PACK SALUT

XEC REGAL PACK SALUT COS FISICWELL


Des de COS fisicwell et proposem un regal saludable, REGALA SALUT A MIDA!

Aquest any t'ho volem tornar a posar fàcil i un any més et proposem adaptar el teu regal saludable i preparar-te un pack totalment personalitzat per aquelles persones que estimes i que més t'importen.

Any rere any afegim més serveis opcionals per poder adaptar el PACK SALUT a les vostres necessitats o interessos, per ajudar-vos a complir objectius saludables, a millorar el vostre estat físic o per millorar la vostra qualitat de vida.

FESTA 10 ANYS COS FISICWELL


COS fisicwell
va celebrar els seus 10 anys amb una gran nit de la festa a VERNISAGE.

Més de 70 clients, amics i treballadors ens vàrem reunir per gaudir tots junts d'una nit especial on poder fer pinya i celebrar tal com es mereix un aniversari que ens fa molta il·lusió.

Durant aquesta dècada COS fisicwell ha crescut i evolucionat gràcies a totes aquelles persones que n'heu format part en algun moment.

CELEBREM 10 ANYS DE COS FISICWELL !


Ens fa molta il·lusió de celebrar els 10 anys del nostre centre
COS Fisicwell .

Vàrem començar amb moltes ganes i al llarg d'aquest camí, hem anat acumulant coneixement, experiències i habilitats al costat dels nostres clients.

Després d'aquesta dècada, continuem motivats per oferir-te el millor servei adaptat a cada pacient.

Gràcies per ser-hi, esperem acompanyar-vos molts anys més, a través de la fisioteràpia, osteopatia, l'entrenament personal i els nous projectes.

GRÀCIES PER PORTAR-NOS FINS AQUÍ!

Què és la PNI clínica?


La PNI clínica o psiconeuroimonologia pretén ajudar i donar resposta a aquelles persones que tenen mal estar i que aguanten cada dia dolors o trastorns molestos.

Aquests trastorns poden ser des de males digestions, acidesa, trastorns abdominals, gasos, etc. També pretén donar resposta a trastorns hormonals, problemes d'al·lèrgies, problemes de pell, dolors musculars i fins i tot a símptomes associats al síndrome metabòlic com poden ser obesitat, hipertensió, diabetis i colesterol.

QUÈ ÉS L'ELECTROESTIMULACIÓ?


La teva millor opció per l'entrenament amb Electroestimulació Integral (EMS) és al Centre de Salut Integrada COS fisicwell a Vic i Taradell. Experimenta una nova dimensió de la forma física i aconsegueix resultats excepcionals de manera eficient i efectiva.

Els entrenadors personals de COS fisicwell apostem i recomanem aquest entrenament intensiu a aquelles persones que poden dedicar poca estona a l'activitat física fora de la seva vida laboral o del seu dia a dia, però et volem explicar una mica més a fons l'entreno amb EMS.

INDIBA ACTIVE PRORECOVERY - DOLORS I LESIONS LUMBARS


L'equip de fisioterapeutes de COSfiscwell ha aconseguit resultats molt satisfactoris amb l'ajuda del sistema de recuperació de lesions INDIBA Active ProRecovery. El tractament amb INDIBA és molt eficaç i ajuda a accelerar la recuperació i curació, però sobretot redueix el dolor en les lesions de l'aparell locomotor. L'INDIBA Active ProRecovery actua aprofitant i estimulant les energies naturals del nostre organisme.

La teràpia amb l'INDIBA Active ProRecovery és àmpliament utilitzada a tot el món i els seus casos d'èxit són nombrosos sobretot en el tractament d'esportistes d'elit, tant en centres de recuperació de lesions com en hospitals i clíniques. La seva eficàcia està àmpliament demostrada i s'han publicat articles en revistes mèdiques de diversos estudis clínics.

Tractaments amb INDIBA


Des de la fundació de COSfisicwell hem apostat per la teràpia activa amb INDIBA. Els tractaments amb l'INDIBA varen revolucionar la fisioteràpia amb els seus resultats i amb la seva aplicació. Es tracta d'una teràpia agradable i no invasiva que ajuda a la regeneració cel·lular en els teixits danyats.
Els pacients es beneficien de forma ràpida, ja que accelera la recuperació tant de lesions musculars com també ajuda a recuperar episodis puntuals de fatiga.