Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

Què és la PNI clínica?

La PNI clínica o psiconeuroimonologia pretén ajudar i donar resposta a aquelles persones que tenen mal estar i que aguanten cada dia dolors o trastorns molestos.

Aquests trastorns poden ser des de males digestions, acidesa, trastorns abdominals, gasos, etc. També pretén donar resposta a trastorns hormonals, problemes d'al·lèrgies, problemes de pell, dolors musculars i fins i tot a símptomes associats al síndrome metabòlic com poden ser obesitat, hipertensió, diabetis i colesterol.

QUÈ ÉS L'ELECTROESTIMULACIÓ?

L'electroestimulació integral, coneguda com a EMS es va començar a utilitzar fa més de cinquanta anys. Els primers passos en el desenvolupament d'aquesta tècnica es varen donar a l'àmbit sanitari en l'estudi i investigació per recuperació de lesions. A mesura que l'EMS va anar evolucionant, es va començar a introduir la tècnica de l'electroestimulació per millorar els resultats dels esportistes d'elit en els entrenaments de qualitat supervisats per un professional.

INDIBA ACTIVE PRORECOVERY - DOLORS I LESIONS LUMBARS

L'equip de fisioterapeutes de COSfiscwell ha aconseguit resultats molt satisfactoris amb l'ajuda del sistema de recuperació de lesions INDIBA Active ProRecovery. El tractament amb INDIBA és molt eficaç i ajuda a accelerar la recuperació i curació, però sobretot redueix el dolor en les lesions de l'aparell locomotor. L'INDIBA Active ProRecovery actua aprofitant i estimulant les energies naturals del nostre organisme.

La teràpia amb l'INDIBA Active ProRecovery és àmpliament utilitzada a tot el món i els seus casos d'èxit són nombrosos sobretot en el tractament d'esportistes d'elit, tant en centres de recuperació de lesions com en hospitals i clíniques. La seva eficàcia està àmpliament demostrada i s'han publicat articles en revistes mèdiques de diversos estudis clínics.

Tractaments amb INDIBA

Des de la fundació de COSfisicwell hem apostat per la teràpia activa amb INDIBA. Els tractaments amb l'INDIBA varen revolucionar la fisioteràpia amb els seus resultats i amb la seva aplicació. Es tracta d'una teràpia agradable i no invasiva que ajuda a la regeneració cel·lular en els teixits danyats.
Els pacients es beneficien de forma ràpida, ja que accelera la recuperació tant de lesions musculars com també ajuda a recuperar episodis puntuals de fatiga.