Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


FISIOTERÀPIA

QUÈ ÉS LA FISIOTERÀPIA?

La fisioteràpia és un conjunt de tècniques que tenen com a finalitat desenvolupar, mantenir i recuperar el moviment màxim de les persones i la seva capacitat funcional. El professional de la fisioteràpia, el fisioterapeuta, pot ajudar a les persones en qualsevol etapa de la seva vida, quan el moviment i la funció es troben amenaçats per l'envelliment, lesions, operacions, malalties o trastorns ambientals. 

 

LA FIGURA DEL FISIOTERAPEUTA

Els fisioterapeutes ajuden a les persones a maximitzar la seva qualitat de vida, a través de la millora del benestar físic, psicològic, emocional i social.
Els nostres físios treballen per millorar teva la salut. La prevenció i el tractament (intervenció),
donen als nostres pacients, unes habilitats que milloren les que tenien abans del tractament i els ajuden a ser més autosuficients. Busquem que la rehabilitació t'acosti tant com sigui possible al punt de partida d'abans de la lesió o accident.

QUE PODEM FER PER TU? 

Els nostres professionals realitzen un examen exhaustiu inicial del teu estat físic i, a partir dels resultats, obtenim una hipòtesi diagnòstica. Aquesta diagnosi ens guia per elaborar un pla de tractament personalitzat que inclogui les tècniques més adequades per ajudar-te a assolir els teus objectius, amb la col·laboració dels físios i dels entrenadors personals.

A COS fisicwell treballem per assolir els objectius amb teràpia manual, electroteràpia amb la INDIBA, pressoteràpia i crioteràpia amb la GAME READY i amb la teràpia de relaxació instrumental miotensiva i l'streching global actiu, és a dir, estiraments per cadenes musculars.

A més, si el nostre equip de fisioterapeutes, per la seva experiència ho considera necessari, derivem els nostres pacients a altres professionals de la salut per una millor solució del problema.

Periòdicament, l'equip multidisciplinari de COS fisicwell, avalua els resultats del pla de tractament i l'adapta per aconseguir el resultat esperat.
Tot tractament necessita un treball continuat de manteniment físic per evitar recaigudes i nous processos lesius. Per aquest motiu, el nostre equip et donarà petites recomanacions per fomentar l'autogestió del problema i incrementar les possibilitats d'èxit.

Aquest són els serveis que oferim a l'àrea terapèutica dels nostres centres de salut integral COS fisicwell:


Els nostres serveis de fisioteràpia i massatges també estan disponibles per a empreses, amb l'objectiu d'incrementar el benestar físic dels treballadors i millorar el seu rendiment laboral.
A COS fisicwell, oferim serveis personalitzats per a cada empresa, incloent visites d'osteopatia, tractaments terapèutics amb tecnologia de darrera generació com INDIBA o GAME READY, i tot en el pròpi centre de l'empresa interesada.

En resum, a COS fisicwell, volem ajudar-te a viure la vida plenament, sense limitacions físiques o emocionals. Contacta'ns per a més informació o per reservar una visita.

DEMANAR CITA AL FISIOTERAPEUTA


DADES DEL PACIENT
El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

INFORMACIÓ DEL PACIENT
El camp "- Visita:" és obligatori
El camp "- Horari:" és obligatori
El camp "- Centre de COS fisicwell:" és obligatori
El camp "Observacions" és obligatori
.

PROTECCIÓ DE DADES
El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COS fisicwell:" és obligatori
.
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: