Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


SESSIONS D'OSTEOPATIA

La medicina osteopàtica té com a finalitat mantenir i/o recuperar la salut de les persones. El seu principal tret distintiu és la utilització de les mans, pel diagnòstic i el tractament

L’enfoc global i holístic de l’osteopatia té com a base un coneixement profund de l’anatomia, la fisiologia i la biomecànica. Aquest coneixement de les parts del cos, dels seus músculs, tendons, ossos, articulacions, vasos, nervis, òrgans, etc,.. ens permet també conèixer com es relacionen entre si i com s’influeixen mútuament de forma constant. 

Això ens permet identificar, quina és la causa de la simptomatologia que presenta la persona que ens ha vingut a veure i a través d’un tractament manipulatiu osteopàtic (TMO) s’ajuda al cos a posar en marxa els seus propis mecanismes d’autoregulació i autocuració per recuperar la normalitat. Per tant, el símptoma és només una senyal d’alerta que no s’ha de suprimir sense trobar prèviament la causa del mateix. 

L’osteopatia no es preocupa tant per les malalties o patologies sinó més aviat per el manteniment de la salut de les persones. El focus està en estimular la curació, i per tant conceptualment s’identifica en la medicina preventiva

L’objectiu de l’osteopata es el d’acompanyar aquella persona que no es troba bé, amb un enfoc integral, individualitzat i únic.Si. Recomanacions sobre l’alimentació, exercici físic i descans entre d’altres és molt habitual i necessari. 

Qualsevol persona se’n pot beneficiar des d’esportistes i nadons fins a la gent gran que pateix problemes per desgast lligades a l’edat.