Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


FISIOESTÈTICA

La fisioestètica i l'estètica, estàn orientades a millorar i realçar la bellesa natural i la salut del rostre i del cos. Mitjançant tècniques específiques i personalitzades, es busca aconseguir un rejoveniment integral, fomentant l'harmonia, l'equilibri estètic i la salut.

Les teràpies aplicades en aquest àmbit de la fisioteràpia tenen com a finalitat millorar aquelles imperfeccions causades per diversos factors, com ara l'edat, els efectes secundaris de determinades malalties, la ingesta de medicaments o altres elements de la vida quotidiana als quals estem exposats.

Al Centre de Salut Integrada COS fisicwell, disposem de professionals formats per aplicar i implementar diverses d'aquestes teràpies. Estem compromesos a ajudar-te a assolir els resultats desitjats i a sentir-te millor amb tu mateix o tu mateixa.

QUINS PROBLEMES PODEM TREBALLAR?
Amb la fisioestètica podem treballar problemes d'envelliment o bellesa tant a diferents parts del cos com a la zona facial. Alguns dels casos més habituals són:

 • Postoperatoris d'operacions d'estètica
  (lipedema, rinoplàsties, blefaroplàstia, liposuccions o abdominoplàstia)
 • Concentració de grasses en llocs localitzats
 • Problemes de circulació
 • Retenció de líquids
 • Cel·lulitis o pell de taronja
 • Flaccidesa de braços, pits, glutis o abdomen
 • Caiguda de papada, pòmuls o coll
 • Arrugues al coll
 • Potes de gall
 • Bosses als ulls
 • Arrugues al rostre facial
 • Acne

Box 4 de fisioestètica de COS fisicwell a Vic, els millors tractaments de vellesa i rehabilitació

COM EM POT AJUDA LA FISIOESTÈTICA?
Amb les teràpies que et proposem podem revertir l'embelliment de la pell i la pèrdua d'elasticitat, col·lagen i certs nutrients que disminueixen pel pas del temps. Amb els tractaments aplicats potenciem la regeneració cel·lular i muscular, estimulant processos metabòlics, producció de col·lagen i elastina.

Gràcies als beneficis notables per a la pell i els músculs, la fisioestètica ha esdevingut una opció destacada per no haver de recórrer a intervencions quirúrgiques. Durant les teràpies aplicades fem servir tècniques manuals i tecnologia avançada oferint solucions efectives per a problemes musculars, teixits grassos, flacciditat o cicatrius, sigui de lesions o operacions.


QUINES TERÀPIES APLIQUEM A COS FISICWELL?

SHIATSU QUÀNTIC
El Shiatsu Quàntic és una teràpia holística japonesa que es fa a través de la digitipuntura, basada en els principis xinesos de l'acupuntura. Aquesta teràpia ens ajuda a equilibrar el cos físic, les emocions, els pensaments i els Chakras.

Les nostres cèl·lules tenen memòria, tot allò que ens traumatitza queda gravat en elles i el cos ho exterioritza a través de bloquejos, tensions i dolors. Amb el shiatsu obtindrem una millora amb l'activació de la circulació, reducció d'estrès i tensió, així com amb l'ansietat, la depressió i la rigidesa muscular.

DRENATGE LIMFÀTIC
El drenatge limfàtic és un tractament per eliminar les toxines i l'excés de líquids acumulats a l'organisme.

Aquesta tècnica de massatge exerceix una acció positiva contra la retenció de líquids, ajuda a prevenir la cel·lulitis, millora els problemes de circulació, alleuja les cames cansades i redueix els edemes.

Els principals beneficis del drenatge limfàtic són els següents:

 • Contribueix a absorbir líquids
 • Té una acció calmant
 • Ajuda a reduir la inflamació
 • Produeix un efecte de relaxació
 • És un bon tractament contra l'estrès
 • Millora el sistema immunitari
 • Afavoreix la circulació de la sang

Una de les seves aplicacions més importants està relacionada amb la cirurgia. Durant el postoperatori, el drenatge limfàtic contribueix a accelerar la reparació dels teixits, redueix la inflamació, calma el dolor i redueix els edemes.

MASSATGE ESPORTIU
El massatge esportiu és una teràpia que prepara els teixits per la competició o la pràctica d'exercici, com per exemple: per preparar entrenaments o pel manteniment muscular pre i post competició.
Els beneficis del massatge esportiu són els seus efectes analgèsics, l'optimització del rendiment muscular i, per tant, la millora del rendiment esportiu.

Amb aquesta teràpia també podem reduir els temps de recuperació després entrenaments d'alt nivell o competicions, ja que redueix la fatiga i prepara la musculatura pels pròxims entrenaments.

REFLEXOLOGIA
La reflexoteràpia consisteix a aplicar pressió, fer estiraments i manipular els peus o mans.
Amb aquesta manipulació, aconseguim un efecte relaxant i alleugerim les inflamacions o molèsties a l'organisme, restablint així el seu equilibri a través dels seus punts reflexos.

Un benefici important que també cal destacar del massatge esportiu és que ajuda a prevenir lesions i ajuda a eliminar dolors musculars, evitant la formació d'adherències, desfent el teixit de mala qualitat que es forma al voltant de les cicatrius.

QUIROMASSATGE
El quiromassatge consisteix a pressionar la pell, els músculs, els tendons i els lligaments per relaxar-los o activar-los.

Gràcies a aquesta pràctica podem assolir diferents objectius saludables o wellness, com per exemple:

 • Eliminar toxines
 • Alleujar el dolor
 • Activar la circulació de la sang i limfàtica
 • Oxigenar els teixits
 • Produir endorfines
 • Relaxació

Per a oferir una experiència optimitzada als nostres pacients en les teràpies de fisioestètica a COS fisicwell, comptem amb una àmplia gamma d'aparells especialitzats. Aquests dispositius són essencials per obtenir resultats excepcionals en els tractaments.

Si desitges obtenir més informació sobre els aparells que utilitzem, com ara els d'alta freqüència, Microdermoabrasió, Ultrasons, Pressoteràpia amb termoteràpia, Maderoteràpia o la reconeguda INDIBA, t'animem a fer clic al següent enllaç:

DEMANAR CITA AL FISIOTERAPEUTA


DADES DEL PACIENT
El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

INFORMACIÓ DEL PACIENT
El camp "- Visita:" és obligatori
El camp "- Horari:" és obligatori
El camp "- Centre de COS fisicwell:" és obligatori
El camp "Observacions" és obligatori
.

PROTECCIÓ DE DADES
El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COS fisicwell:" és obligatori
.
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: