Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

RECUPERA LESIONS AMB LA GAME READY


Des de COS fisicwell us volem recomanar que vingueu a recuperar-vos d'una lesió aguda i reduir la seva inflamació i/o dolor amb les sessions de fisioteràpia recolzades amb la GAME READY.
Els nostres físios podran ajudar-vos a reduir les recuperacions i els símptomes de lesions esportives, traumàtiques, postoperatòries o per sobrecàrregues laborals gràcies als tractaments amb pressoteràpia i aplicació de fred de la GAME READY.

L'experiència de la rehabilitació treballant amb l'ajuda de la teràpia GAME READY millora de forma global, ja que aplicant fred i pressoteràpia a la lesió, les fases de dolor agut durant la recuperació, disminueixen i la manipulació del fisioterapeuta pot ser més acurada i començar abans del que és usual. Igualment, quan disminueix el dolor de la lesió, la recuperació amb l'entrenador personal pot iniciar-se amb més antelació per tal de disminuir el període de recuperació.


Sumant aquests 2 principals beneficis, la GAME READY, ajuda a disminuir el temps de recuperació de les lesions i també sol disminuir la quantitat d'analgèsics i antiinflamatoris que s'ha de prendre el pacient.

Els tractaments amb el mètode GAME READY també es poden fer servir per ajudar als atletes o persones que duen a terme exercici d'alta exigència, com per exemple jugadors de futbol, ciclistes, corredors de muntanya, jugadors de bàsquet o escaladors, a recuperar abans i poder tornar a afrontar un partit, carrera o competició amb millor recuperació i amb un termini de temps més curt.

A COS fisicwell disposem del material necessari per poder aplicar el tractament a les zones amb lesions més usuals com els genolls, turmells o canells, però també per lesions més específiques com poden ser l'espatlla o el colze.

Si creieu que us podem ajudar o voleu més informació us podeu posar en contacte omplint el formulari de la web o podeu visitar-nos a les nostres instal·lacions de Vic i Taradell.
L'equip multidisciplinari de COS fisicwell farem tot el possible per ajudar-vos a millorar l'experiència d'una lesió amb dolor agut.

Disminueix el temps de recuperació d'una lesió amb fisioteràpia i la GAME READY de COS fisicwell

Disminueix el temps de recuperació d'una lesió amb fisioteràpia i la GAME READY de COS fisicwell

La GAME READY aplica fred i pressoteràpia per millorar lesions postoperatòries

La GAME READY aplica fred i pressoteràpia per millorar lesions postoperatòries

Els fisios i entrenadores personals de COSfisicwell recomanen treballar amb la GAME READY

Els fisioterapeutes i els entrenadors personals de COS fisicwell recomanen treballar amb la GAME READY

GAME READY un sistema per aplicar fred i pressoteràpia a COS fisicwell

GAME READY un sistema per aplicar fred i pressoteràpia a COS fisicwell

Tractament d'un postoperatori de Maniscectomia Parcial amb la GAME READY de COS fisicwell

Tractament d'un postoperatori de Meniscectomia Parcial amb la GAME READY de COS fisicwell

TRACTAMENTS AMB GAME READY A COS FISICWELL