Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

 

ENTRENAMENT ONLINE O VIRTUAL

Actualment, el teletreball i les reunions online han pres molt protagonisme i l'entrenament físic o fer una classe amb un entrenador personal a distància no podia quedar endarrere.
 
COS Fisicwell sempre ha ofert la possibilitat de poder fer entrenaments virtuals, però, amb l'experiència i l'evolució de les plataformes virtuals, hem perfeccionat l'oferta d'entrenaments online que podem oferir als nostres clients.
 
Està demostrat que el manteniment dels hàbits saludables com la dieta equilibrada, un horari regular del son i sobretot la pràctica d'exercici físic ajuden a poder dur un estil de vida Wellness.
Amb l'objectiu de facilitar i fer més assequible les sessions amb un entrenador personal, a COS Fisicwell oferim tres opcions d'entrenament online.

- AULA VIRTUAL
Entrenaments personals en directe entre client i entrenador.
Connectats amb una videotrucada, l'entrenador guia i ensenya al client com executar els exercicis programats. Durant tota la classe vigila la tècnica i el ritme de l’entrenament tot hi la distància.

Aquest tipus d'entrenament evita que el client, sigui on sigui, s'hagi de desplaçar a les instal·lacions de COS fisicwell i pot dur a terme la seva classe inclús si està fora de viatge.

- VÍDEOS PERSONALITZATS
Dissenyem una guia d'exercicis personalitzats que els nostres clients poder fer a casa quan disposen d'una estona lliure, el client pot adaptar-se l'entrenament al seu horari sense la necessitat de sentir-se obligat a assistir a una cita prefixada.

Des del dispositiu mòbil, el client pot veure l'entrenament planificat, una breu explicació de l'objectiu de l'entrenament, la durada del mateix i una llista per ordre dels exercissis a dur a terme.
Mitjançant uns vídeos que l'entrenador ha preparat, el client, pot seguir més fàcilment la classe programada.

- CLASSES VIRTUALS
Els nostres preparadors físics elaboren entrenaments específics dissenyats per diverses classes de col·lectius, siguin d'esportistes i atletes o col·lectius que tenen unes necessitats en concret com per exemple: futbolistes, jugadors de pàdel, pilots de moto o cotxes, escaladors o runners de curses de muntanya o trails, dones embarassades, col·lectius de gent gran, etc.

L'objectiu de COS Fisicwell és poder oferir un servei atent i interactiu a aquell públic que ho requereix i que pot fer l'entrenament fora dels nostres centres de Vic i Taradell, ja que disposen de gimnàs al club que pertanyen o bé perquè fan l'entrenament a l'aire lliure o en centres especial destinats al seu col·lectiu.

Si vols ampliar l’informació dels nostres entrenaments online i dels serveis per a col·lectius, us podeu posar en contacte amb COS Fisicwell amb el formulari de CONTACTE de la web, podeu telefonar al gimnàs 93 889 00 59 o al 621 251 820 i via WhatsApp utilitzant el globus verd de l'App de Chats que trobareu a la part inferior de la pantalla.

DEMANAR CITA AMB UN ENTRENADOR PERSONAL

El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

El camp "Necessito informació sobre:" és obligatori
El camp "Missatge" és obligatori

El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COSfisicwell:" és obligatori
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: