Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


ENTRENAMENTS PERSONALS

TENS UN OBJECTIU... BUSQUES MOTIVACIÓ ?

Creiem en l'entrenament personal, en el control de totes les variables que poden fer possible l'assoliment dels teus objectius. Per aquest motiu fem una valoració inicial de cada client per adequar en cada cas el seu entrenament.

Creiem en l'entrenador que manté viva la motivació abans, durant i després de l'exercici per no caure en l'abandonament i com a conseqüència en el fracàs.

Creiem en el professional que ensenya i guia en l'activitat física, per tant, entrenem en sentit i amb seguretat. Per això proposem aquest tipus de servei com una manera d'optimitzar el teu temps, la teva salut i el teu rendiment.

Som especialistes en reeducació funcional esportiva, en esportistes lesionats i que necessiten recuperar-se, readaptar-se al seu esport i finalment optimitzar el seu estat de forma per reincorporar-se en condicions a la pràctica habitual.

Finalment, també creiem en la prevenció com a eina per evitar lesions i haver de deixar l'activitat que tant ens agrada.

Per aconseguir-ho suggerim entrenaments personals a mida on determinem en cada cas quin material utilitzar, des de pes lliure o màquines guiades technogym, passant per material funcional com pilotes, gomes, TRX... altres màquines de suport com la Power Plate (plataforma vibratòria), o bé tecnologia isoinercial (ideal per treballs en excèntric en fases més avançades i dirigides al retorn esportiu). També disposem de la tecnologia WIEMSPRO (electroestimulació integral) que ens permet treballar amb clients a molta alta intensitat però amb seguretat o bé amb clients amb necessitats molt més concretes sense la necessitat de carregar pes extern.

Posa’t en forma per fer l’activitat que t’agrada, no facis l’activitat que t’agrada per estar en forma.

Per tant el més important són els nostres entrenadors i fisioterapeutes recuperadors, que amb els seus coneixements de moltes i diferents tècniques d'entrenament i tractament a, per exemple fent servir tècniques de reconnexió neuromuscular o com MAT JUMPSTART o bé treballs com el SHORTENING TRINING o Slowfit.

Tots aquests serveis els podem dur a terme tant al nostre centre, com a domicili i fins hi tot en format digital ONLINE.

L’èxit no és sinó la suma de les habilitats i les capacitats multiplicades per l’actitud. (Victor Kuppers)