Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


ENTRENAMENTS PERSONALITZATS PER A RECUPERACIONS

Som especialistes en reeducació funcional esportiva, en esportistes lesionats i que necessiten recuperar-se, readaptar-se al seu esport i finalment optimitzar el seu estat de forma per reincorporar-se en millors condicions a la pràctica habitual.
A COS fisicwell també creiem en la prevenció com a eina per evitar lesions i haver de deixar l'activitat que tant ens agrada.

Per aconseguir-ho suggerim entrenaments personals a mida on determinem en cada cas quin material utilitzar, des de pes lliure o màquines guiades, passant per material funcional com pilotes, gomes, TRX... altres màquines de suport com la Power Plate (plataforma vibratòria), o bé un con inercial, ideal per treballs en excèntric en fases més avançades i dirigides al retorn esportiu.
També disposem de la tecnologia WIEMSPRO, conegut com a electroestimulació integral que ens permet treballar amb clients a molta alta intensitat però amb seguretat o bé amb clients amb necessitats molt més concretes sense la necessitat de carregar pes extern.

Con inercial per treballar en excèntric a COS fisicwell

Però el més important, sense cap mena de dubte, són els nostres entrenadors i fisioterapeutes recuperadors de COS fisicwell. Amb els seus coneixements de moltes i diferents tècniques d'entrenament són capaços d'ajustar el treball per a cada persona, per exemple fent servir tècniques de reconnexió neuromuscular com MAT JUMPSTART o bé treballs com el SHORTENING TRINING o SLOWFIT.

Tots aquests serveis els podem dur a terme tant en esportistes d'elit com a la resta de població que practiqui o no esport, tant al nostre centre, com a domicili i inclús en format digital ONLINE.

DEMANAR CITA PER ENTRENAMENT

El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

El camp "Necessito informació sobre:" és obligatori
El camp "Missatge" és obligatori

El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COS fisicwell:" és obligatori
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: