Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

FESTA 10 ANYS COS FISICWELL


COS fisicwell
va celebrar els seus 10 anys amb una gran nit de la festa a VERNISAGE.

Més de 70 clients, amics i treballadors ens vàrem reunir per gaudir tots junts d'una nit especial on poder fer pinya i celebrar tal com es mereix un aniversari que ens fa molta il·lusió.

Durant aquesta dècada COS fisicwell ha crescut i evolucionat gràcies a totes aquelles persones que n'heu format part en algun moment.

Molts dels nostres clients són empresaris que sempre ens han ajudat i ens han donat el seu punt de vista per ajudar-nos a créixer i volem agrair-los el seu suport.
Sobretot volem agrair a tots els clients que ens vàreu poder acompanyar el dia de la festa i els que no vàreu poder també per haver-nos fet arribar fins aquí.

També volem agrair a les nostres famílies que ens hagin donat el seu suport perquè aixecar una empresa no és fàcil i a més a més molts d'ells també són clients nostres i que t'entreni el teu entrenador personal està bé, però que et posi en forma el teu fill, germà, marit o el tiet no és fàcil, gràcies per continuar venint a COS fisicwell.

Els empresaris diuen que és molt important fidelitzar els clients i hi estem d'acord però en el nostre ram de serveis de salut, creiem que és molt important fidelitzar els nostres entrenadors, masatgistes, fisioterapeutes, osteòpetes, dietistes o PNIs. Gràcies a cada un dels nostres treballadors que ens ajuden a creixer

✨️✨️MOLTES GRÀCIES!!✨️✨️