Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

INDIBA ACTIVE PRORECOVERY - DOLORS I LESIONS LUMBARS


L'equip de fisioterapeutes de COSfiscwell ha aconseguit resultats molt satisfactoris amb l'ajuda del sistema de recuperació de lesions INDIBA Active ProRecovery. El tractament amb INDIBA és molt eficaç i ajuda a accelerar la recuperació i curació, però sobretot redueix el dolor en les lesions de l'aparell locomotor. L'INDIBA Active ProRecovery actua aprofitant i estimulant les energies naturals del nostre organisme.

La teràpia amb l'INDIBA Active ProRecovery és àmpliament utilitzada a tot el món i els seus casos d'èxit són nombrosos sobretot en el tractament d'esportistes d'elit, tant en centres de recuperació de lesions com en hospitals i clíniques. La seva eficàcia està àmpliament demostrada i s'han publicat articles en revistes mèdiques de diversos estudis clínics.

Per aquest motiu, a COSfisicwell, com a centre de recuperació de lesions i operacions, hem apostat i recomanem als nostres pacients dur a terme una teràpia amb l'ajuda de l'INDIBA Active ProRecoveery. La nostra filosofia és ajudar a les persones a gaudir d'una qualitat de vida amb un cos sa per disposar d'un moviment de qualitat. Quan una persona pateix una lesió de l'aparell locomotor pot esdevenir un gran obstacle per poder treballar dia a dia, competir o fins i tot poder gaudir de la vida quotidiana.

Amb el sistema INDIBA Active ProRecovery, el terapeuta o l'equip de fisioterapeutes de COSfisicwell podran alleujar més ràpidament els símptomes i el seu dolor, el nostre objectiu és acompanyar-lo a la recuperació per tal que pugui tornar a la seva activitat normal tant aviat com sigui possible.