Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

IOGA TERAPÈUTIC A TARADELL


Des d'inicis del 2024, COS fisicwell em ampliat la gamma de serveis amb una proposta innovadora: el Ioga Terapèutic. Aquest nou servei es realitza a la nostra consulta de Taradell i de la mà de la Laura, una professional amb una àmplia experiència en el camp de la fisioteràpia i el benestar.

El Ioga Terapèutic ofereix una combinació única de ioga i massatge en una sola sessió. Amb l'objectiu de facilitar i estimular la recuperació o rehabilitació de pacients amb patologies o malalties del sistema musculoesquelètic.

Les sessions de Ioga Terapèutic es caracteritzen per la realització de postures i moviments suaus, bàsics i relaxants de Hatha Ioga. Aquest enfocament permet als pacients connectar-se amb el seu cos, la respiració i iniciar el procés de sanació de manera profunda i conscient.

La Laura té una formació sòlida en fisioteràpia, amb un Grau en Fisioteràpia a la Universitat de Vic. A més, la seva passió per explorar noves teràpies la va portar a viatjar per Centreamèrica, Àsia i Europa, on va estudiar i practicar diverses tècniques relacionades amb la fisioteràpia, el massatge i el Hatha Ioga.

Després d'una exitosa carrera en centres privats de fisioteràpia, SPAs i wellness, així com a l'Associació d'Esclerosi Múltiple de Marbella, la Laura torna a COS fisicwell per oferir als clients un enfocament únic i personalitzat a través del Ioga Terapèutic.

Si esteu interessats a conèixer millor aquesta teràpia innovadora, podeu posar-vos en contacte amb COS fisicwell mitjançant el formulari de CONTACTE a la nostra pàgina web. També us convidem a visitar el nostre centre o trucar-nos al telèfon 93 889 00 59. Descobriu com el Ioga Terapèutic pot ser una peça clau en el vostre camí cap a la salut i el benestar integral.