Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

OPTIMITZA EL RENDIMENT I LA RECUPERACIÓ AMB EL MASSATGE ESPORTIU


Si ets actiu i practiques un esport o exercici d'alta intensitat, segurament portes el teu cos a un nivell de desgast que requereix una atenció especial per a una òptima recuperació. És aquí on la fisioteràpia i el massatge esportiu es converteix en una pràctica fonamental per mantenir el teu cos en la millor forma i prevenir lesions que podrien afectar el teu rendiment diari.

QUÈ ÉS EL MASSATGE ESPORTIU?
Conjunt de tècniques dissenyades per preparar els teixits musculars per un futur esforç d'alta intensitat, prevenir lesions, recuperar-se de les lesions ja existents i millorar l'estat general dels músculs.

Aquest tipus de massatge és una teràpia dirigida especialment a esportistes professionals o amateurs que es preparen per afrontar un exercici físic d'alta intensitat, com per exemple, una competició. Un massatge esportiu també està indicat per a aquells esportistes que han dut a terme un esforç intens, o simplement com a part essencial de les rutines dels esportistes que volen mantenir una bona elasticitat i salut dels seus músculs.

Dins del massatge esportiu, hi ha diverses modalitats, cadascuna amb un objectiu específic:


Massatge de manteniment:
És aconsellable rebre aquest tipus de massatge periòdicament per mantenir els músculs en condicions òptimes. A més, ajuda a detecció precoç de possibles lesions i a conservar l'elasticitat natural dels teixits musculars.

Massatge precompetitiu:
Pot ser utilitzat com a escalfament abans de l'exercici, millorant la circulació sanguínia i augmentant la temperatura dels músculs. També relaxa els músculs que es veuran més sotmesos durant l'activitat esportiva.

Massatge recuperador:
Aquest tipus de massatge recupera els teixits musculars, reduint el risc de lesions. També ajuda a relaxar els músculs després d'un esforç intens, prevenint tensions, contractures i acumulació excessiva d'àcid làctic, evitant les temudes agulletes.

En resum, integrar el massatge esportiu a la teva rutina pot ser clau per mantenir-te en forma, millorar el rendiment i prevenir les lesions. Posa't a les mans d'un fisioterapeuta qualificat que pugui adaptar les tècniques del massatge al teu objectiu específic i necessitats individuals. La teva salut física està en joc, i el massatge esportiu pot ser la clau per mantenir-te en el punt òptim del teu esport i un bon físio pot ser la diferència. L'equip de COS fisicwell et volem ajudar i estar al teu costat.