Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

Què és la PNI clínica?


La PNI clínica o psiconeuroimonologia pretén ajudar i donar resposta a aquelles persones que tenen mal estar i que aguanten cada dia dolors o trastorns molestos.

Aquests trastorns poden ser des de males digestions, acidesa, trastorns abdominals, gasos, etc. També pretén donar resposta a trastorns hormonals, problemes d'al·lèrgies, problemes de pell, dolors musculars i fins i tot a símptomes associats al síndrome metabòlic com poden ser obesitat, hipertensió, diabetis i colesterol.

Un cop valorats els símptomes i la història dels mateixos, la psicòloga i PNI clínica de COSfisicwell, planificarà un tractament que s'anirà modificant i ajustat a cada visita. El tractament és únic i dissenyat per a cada persona de forma individual per poder buscar el millor rendiment i evolució.
Els tractaments es basen en diverses estratègies que s'apliquen segons el pacient però que solen ser canvis alimentaris i d'alimentació, tractament psicològic, suplementació i exercici físic.

Si t'interessa conèixer més la disciplina que la Raquel desenvolupa dins l'equip de COSfisicwell, pots posar-te en contacte amb nosaltres omplint el formulari de CONTACTE de la web, telefonar al 93 889 00 59 o per Whats App al 621 251 820.

QUÈ ÉS LA PNI CLÍNICA?