Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

QUÈ ÉS L'ELECTROESTIMULACIÓ?


La teva millor opció per l'entrenament amb Electroestimulació Integral (EMS) és al Centre de Salut Integrada COS fisicwell a Vic i Taradell. Experimenta una nova dimensió de la forma física i aconsegueix resultats excepcionals de manera eficient i efectiva.

Els entrenadors personals de COS fisicwell apostem i recomanem aquest entrenament intensiu a aquelles persones que poden dedicar poca estona a l'activitat física fora de la seva vida laboral o del seu dia a dia, però et volem explicar una mica més a fons l'entreno amb EMS.


Què és l'EMS?
L'Electroestimulació Integral és una tecnologia avançada que utilitza impulsos elèctrics controlats per estimular els teus músculs de manera profunda i precisa.
L'EMS es va començar a utilitzar fa més de cinquanta anys. Els primers passos en el desenvolupament d'aquesta tècnica es varen donar a l'àmbit sanitari en l'estudi i investigació per recuperació de lesions. A mesura que l'EMS va anar evolucionant, es va començar a introduir la tècnica de l'electroestimulació per millorar els resultats dels esportistes d'elit en els entrenaments de qualitat supervisats per un professional.


El teu Entrenament Personalitzat
A COS fisicwell, t'oferim programes d'entrenament EMS personalitzats segons els teus objectius únics. Ja sigui que vulguis guanyar força, tonificar o millorar la resistència, adaptem l'entrenament EMS per aconseguir els millors resultats en menys temps.


T'acompanyem en el progrés
Els nostres entrenadors personals t'acompanyaran a cada entrenament perquè la teva evolució sigui segura, ràpida i eficient. Aprofita el temps que passis al gimnàs de COS fisicwell i treu el màxim rendiment al teu esforç i al teu temps. Sabem que progressaràs per arribar al teu objectiu.


Explora la tècnica d'entrenament amb EMS
Descobreix com l'EMS pot transformar la teva rutina d'entrenament. Assoleix resultats sorprenents i supera les teves expectatives entrenant a COS fisicwell.
Prepara't per a un viatge cap a una forma física millor i un estil de vida més saludable, més wellness.

Contacta amb nosaltres omplint el formulari o visita'ns a les nostres instal·lacions de Vic o Taradell, respondrem les teves preguntes i els teus dubtes.