Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

Tractaments amb INDIBA


Des de la fundació de COSfisicwell hem apostat per la teràpia activa amb INDIBA. Els tractaments amb l'INDIBA varen revolucionar la fisioteràpia amb els seus resultats i amb la seva aplicació. Es tracta d'una teràpia agradable i no invasiva que ajuda a la regeneració cel·lular en els teixits danyats.
Els pacients es beneficien de forma ràpida, ja que accelera la recuperació tant de lesions musculars com també ajuda a recuperar episodis puntuals de fatiga.

Amb l'INDIBA Active Therapy no només portem a terme tractament a lesions musculars, sinó que també recuperem fractures, lumbàlgies o ajudem a fer més suportables els dolors de l'artrosi.

El nostre equip de fisioterapeutes, dissenya una estratègia operativa per tractar, seleccionar i treballar amb els teixits lesionats que volen recuperar, integrant el seu coneixement i experiència en els tractaments musculars o massatges, el tractament amb l'INDIBA.

L'INDIBA et permet aportar bioestimulació, vascularització i hiperactivació del sistema muscular, és un sistema capacitatiu per teixits tous i millorar el sistema resistiu als teixits durs.

A COSfisicwell creiem amb el tractament d'INDIBA perquè és un sistema provat, amb 96 articles científics publicats, més de 70 assajos clínics i 5 tesis doctorals presentades. Volem pels nostres pacients un sistema com l'INDIBA que ajuda a la curació i recuperació de lesions, redueix el dolor i que ajuda a incrementar la capacitat física dels esportistes i dels nostres pacients en general.

QUÈ ÉS INDIBA ACTIVE THERAPY?