Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

XEC REGAL PACK SALUT COS FISICWELL


Des de COS fisicwell et proposem un regal saludable, REGALA SALUT A MIDA!

Aquest any t'ho volem tornar a posar fàcil i un any més et proposem adaptar el teu regal saludable i preparar-te un pack totalment personalitzat per aquelles persones que estimes i que més t'importen.

Any rere any afegim més serveis opcionals per poder adaptar el PACK SALUT a les vostres necessitats o interessos, per ajudar-vos a complir objectius saludables, a millorar el vostre estat físic o per millorar la vostra qualitat de vida.


Et suggerim preparar-te un PACK SALUT amb serveis com sessions de fisioteràpia o programant entrenaments personals adaptats a la persona obsequiada.
També pots optar per sessions d'Osteopatia, de Massatges, d'Electroestimulació, INDIBA o perquè les persones que rebin el teu regal saludable puguin treballar Hipopressius, Estiraments o treballar amb la nostra nutricionista per seguir estratègia d'alimentació saludable amb PNI.

L'última novetat que disposem a COS fisicwell són els tractaments de Pressoteràpia i Crioteràpia amb Game Ready per ajudar a reduir el dolor i accelerar recuperacions de lesions, postoperatoris o recuperacions d'entrenaments d'alta càrrega i competició.

També pots complementar el PACK REGAL de COS fisicwell amb els productes que confiem dia a dia per treballar amb els nostres clients, disposem de cremes com Kyrocream, hot i ice, recuperadors musculars com R-cover o R-start, Vitamina D o Artipotect de Advanced Sport and Nutrition Lab, així com roba personalitzada amb el logotip del nostre centre de salut o l'ampolla tèrmica de COS fisicwell.

Ja ho veieu, podeu sorprendre de nou, amb un regal saludable fet a mida, pensat i especialment dissenyat, per aquella persona que vulguis sorprendre amb un regal diferent.
No t'ho pensis més, sigui durant les festes de Nadal o durant tot l'any per un aniversari, casament o diada especial, pots venir al nostre centre de salut a Vic i emportar-te una caixa amb el PACK REGAL totalment personalitzat.

SEGUR QUE SERÀ UN BON DETALL!

COS fisicwell et proposa un regal saludable amb el seu xec regal del PACK SALUT

COS fisicwell et proposa un regal saludable amb el seu xec regal del PACK SALUT

PACK SALUT de COS fisicwell, el xec regal saludable

PACK SALUT de COS fisicwell, el xec regal saludable

PACK SALUT de COSfisicwell, fes un regal saludable a mida

PACK SALUT de COS fisicwell, fes un regal saludable a mida

REGALA SALUD amb el PACK SALUD de COS fisicwell