Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


TRACTAMENTS TERAPÈUTICS AMB GAME READY

Els fisioterapeutes i entrenadors personals de COS fisicwell fan servir diversos aparells, mètodes o tècniques per ajudar als nostres clients. Els tractaments amb GAME READY, és un dels sistemes que l'àrea terapèutica del nostre centre de salut integrada fa servir amb dos grans grups de pacients.

Aquests dos grans grups podríem dividir-los en pacients que necessiten recuperar-se d'una lesió, i un segon grup que serien esportistes o atletes que necessiten recuperar la musculatura i reduir l’estres de les seves articulacions, de forma ràpida, després d'un entrenament o una competició d'alta exigència.

COM FUNCIONA LA GAME READY?
Es tracta d'un aparell dissenyat per aplicar fred i pressió a la zona afectada per una inflamació, per tant, podem dir que la GAME READY reuneix dues teràpies en un sol aparell, la pressoteràpia i la crioteràpia.

Els accessoris de la GAME READY estan dissenyats per embolcallar diferents parts del cos on el pacient tingui localitzada la seva inflamació. Un cop col·locat l'accessori adequat per a cada pacient, aquest es connecta a l'aparell central gràcies a un sistema de tubs per on circularà l'aigua freda (mesclada amb glaçons de gel) que hi ha al dipòsit de la GAME READY.

Els fisioterapeutes de COS fisicwell programen la GAME READY tenint en compte l'avaluació de la lesió del pacient per tal d'aplicar-li la pressió adequada, temperatura i el temps adequat per ajudar a reduir la inflamació de la lesió que s'està tractant.

Al Centre de Salut Integrada de COS fisicwell disposem dels accessoris per poder aplicar el tractament de pressoteràpia i crioteràpia a les zones del cos on els nostres pacients solen presentar aquestes inflamacions: turmells, genolls, canells, colzes o espatlles i per recuperacions de tren inferior disposem dels accessoris per poder treballar amb les dues cames a la vegada.

PER QUINS PACIENTS VA DESTINADA LA GAME READY?
Com hem esmentat anteriorment la GAME READY va destinada a dos grans grups de pacients que són:

1- RECUPERACIÓ DE LESIONS

És el grup de persones que pateixen una inflamació a causa d'una lesió, ja sigui per una contusió, per un accident traumatològic, durant la recuperació postoperatòria o fins i tot aquelles persones que a causa de la sobrecàrrega laboral també pateixen una inflamació.
Normalment, llocs de treball que mouen grans pesos o que fan un mateix moviment de forma repetitiva i durant un llarg període de temps, poden patir fatiga muscular i desenvolupar una inflamació.

2- ESPORTISTES AMB ALT NIVELL DE TREBALL

La GAME READY la poden fer servir per recuperar la musculatura i les articulacions, tant esportistes d'elit com amateurs. Després d'un entrenament d'alt nivell amb fortes càrregues d'intensitat o després d'acabar una competició, on l'esforç i exigència han sigut molt altes, la musculatura es pot inflamar i necessita un període de temps per recuperar-se abans de poder tornar a estar en òptimes condicions per tornar a realitzar exercici.


QUINS SÓN ELS BENEFICIS DE LA TERÀPIA AMB GAME READY?


L'aplicació de pressoteràpia i crioteràpia durant aquesta fase de recuperació de la inflamació, pot ajudar a reduir el temps i, a augmentar la qualitat de la recuperació de la musculatura.

Si el pacient pateix una inflamació aguda, moltes vegades els fisios no poden aplicar teràpia manual ni fer massatges a la zona afectada perquè podrien provocar més dolor i inflamació al pacient.

Amb la GAME READY aconseguim:


  1. DISMINUIR EL DOLOR
  2. MENYS INFLAMACIÓ, REDUCCIÓ DE L’EDEMA
  3. AUGMENTAR EL DRENATGE LINFÀTIC
  4. ESTIMULAR LA CICATRITZACIÓ DELS TEIXITS
  5. DISMINUIR LA INGESTA D’ANALGÈSICS

Si mitjançant la GAME READY podem escurçar el temps que dura la inflamació, aconseguim que tant el fisioterapeuta com els entrenadors personals puguin començar abans la fase de recuperació amb massatges o amb exercicis físics per recuperar el moviment i el to muscular.

QUÈ HAIG DE FER PER DUR A TERME LA TERÀPIA AMB GAME READY?
L'objectiu de COS fisicwell és ajudar a aquelles persones que tinguem al nostre abast i acompanyar-los a la seva fase de recuperació.

El nostre equip multidisciplinari, format per fisioterapeutes, osteòpates i entrenadors personals, uneixen esforços perquè els nostres pacients tinguin una millor experiència durant la fase de dolor agut d'una lesió.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres visitant-nos als centres de Taradell o de Vic, fer servir el globus de WhatsApp de la web, però també pots omplir aquest formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

DEMANAR CITA AL FISIOTERAPEUTA


DADES DEL PACIENT
El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

INFORMACIÓ DEL PACIENT
El camp "- Visita:" és obligatori
El camp "- Horari:" és obligatori
El camp "- Centre de COS fisicwell:" és obligatori
El camp "Observacions" és obligatori
.

PROTECCIÓ DE DADES
El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COS fisicwell:" és obligatori
.
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: